nyomtat

megoszt

Sajtómappa


[2006. okt. 4.] 17 erdélyi (bel)várostérkép az Adatbankban

Kolozsvár, Csíkszereda, Marosvásárhely, Sepsiszentgyörgy és további városok belváros-térképeivel bővültünk a DiMap térképkiadó felajánlásának köszönhetően.

Az Adatbank.ro kiemelt szolgáltatása a 150, legtöbb magyar lakossal rerendelkező romániai település részletes adatlapja. Statisztikák, helységnévváltozatok, részletes on-line erőforráslista, választási adatok, kataszterek, helyenként képek és mostmár térképek is.

Ha szeretnél egy helyen sok mindent megtalálni egy-egy erdélyi városról, akkor szokd meg, hogy mindent megkapsz egy helyen a http://varosneve.adatbank.transindex.ro címen. Például Csíkszereda részletes adatlapja a http://csikszereda.adatbank.transindex.ro címen érhető el, Nagybánya a http://nagybánya.adatbank.transindex.ro címen, és így tovább.

A települések gyűjtőoldala a http://150.adatbank.transindex.ro címen érhető el. Az adatlapokat folyamatosan bővítjük, most éppen a DiMap kft. által felajánlott térképekkel. A térképkiadó jelenleg is forgalomba levő anyagai: Románia atlasz, Erdély térkép, Székelyföld, Székelyföld borvíztérképe, Szigethegység és Kalotaszeg.