Monitorizare de presă

Căutare

Cuvânt cheie

Organ:

Tematica:Organ: ZiarMM

număr rezultate: 3

conflictul romi-primăria Baia Mare

» Ciprian Dragos: Inedit: Romii de pe Craica protesteaza impotriva desfiintarii “paradisului tiganiei”: “Si tiganii sunt oameni”

» ziarmm: Pise, liderul tiganilor baimareni, il ataca dur pe deputatul Catalin Chereches: „A pus SRI-ul sa ma urmareasca” – Conflictul pleaca de la faptul ca deputatul nu i-a botezat fiica lui Pise

» Vlad Herman: Primaria Baia Mare va realiza un zid de beton in jurului blocului Horea 46B: “Facem asta pentru ca sunt foarte multi copii acolo care fug in strada”

  • Despre baza de date

Centrul de Documentare ISPMN a iniţiat un proiect de monitorizare a presei pe tematica reprezentării minorităţilor naţionale. În cadrul proiectului sunt monitorizate versiunile online ale mai multor cotidiane naţionale, atât în limba română cât şi în limba maghiară.

În munca de colectare a materialelor beneficiem de aportul unui grup de studenţi ai Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, fapt ce ne oferă posibilitatea unei dezvoltări continue a bazei noastre de date.

Proiectul de monitorizare a presei doreşte să ofere celor interesaţi, posibilitatea de utilizare a acestei baze de date  în viitoare analize.